Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelte alapítványunkat és honlapunkat!

Ez a weblap azért készült, hogy új és modern felületével segítsen még közelebb kerülnünk egymáshoz. Fontos számunkra, hogy ismerjen minket, hogy mit, miért, hogyan és kikért teszünk, hogy mi a küldetésünk és mi a jövőképünk. És nem kevésbé fontos számunkra, hogy megismerjük Önt, akkor is ha segítségre vágyik és akkor is, ha támogatóként szeretne a részünkké válni.

A Katolikus Caritas, Földünk legrégebbi, lagnagyobb múltra visszatekintő karitatív mozgalma és szervezete, mely a kezdetektől fogva behálózza az ismert világot. Komoly múltunk, eredményeink és hagyományaink is arra indítanak minket, hogy a technika számunkra is elérhető vívmányait bátran használva új utakat keressünk ahhoz, hogy jövőképünk mind jobban kiteljesedhessen. Ezen a honlapon olvashat erről a jövőképről és számos információt találhat arról is, hogy miképp lehet e képet alkotó célok részese.

Jövőképünk azonban nem csak a technikában bízik. Alapja Krisztus szeretet-parancsa. Az ezt megtestesítő egymás iránti szeretet és bizalom az, mely mozgalmunkat a kezdetektől fogva átitaja, s mely mentes minden felekezeti hovatartozástól. Ha Ön segítségre szorul, számunkra teljesen mindegy, hogy milyen Istenben hisz, vagy hisz-e valamilyen Istenben egyáltalán. Tőlünk nem csak támogatást, hanem szeretet és befogadást is kap. Mert hisszük, hogy a szeretet nem válogat.

Ezért köszönünk minden segítséget, mely a világ bármely pontjáról, és bárkitől érkezik hozzánk, még ha az kívülről nézve netán csekélynek látszik is. Talán említenem sem kell, számunkra minden adomány fontos. Mert nap mint nap látjuk, hogy mennyire számít rá az, akihez majd eljut, és tudjuk, annak is fontos, akitől az érkezett. Megbecsülve minden kapott támogatást és adományt, ezen a honlapon mindig nyomon követhető, hogy éppen kitől milyen segítség érkezett, és az hová, kikhez, vagy akár milyen intézményhez került.

Könnyebben elérhetőbbé, megismerhetőbbé kívántunk válni, ezért itt megtudhat rólunk minden lényeges információt. Ezután egyszerűbben megtalálja majd, hogy kihez fordulhat, ha segítségre van szüksége, és tájékoztatást kap arról is, hogy milyen módon, hogyan lehet támogatásával életünk, szervezetünk, és céljaink részese.

Történjen a világban bármi, mi mindig itt leszünk, és tenni fogjuk a dolgunkat alázattal és szeretettel. Tudjuk, hogy nem tehetünk nagy dolgokat, de hiszünk abban, amit Teréz anya is gondolt, és amit áldott életében tetteivel is képviselt.
Sok kis dolgot tenni, nagy szeretettel.

Köszönettel:

Besenczi Zsolt