Leírás: C:\Users\AsusX402C\Desktop\images\bmenu_rolunk1.gif

Leírás: C:\Users\AsusX402C\Desktop\images\bmenu_munkank1.gif

Leírás: C:\Users\AsusX402C\Desktop\images\bmenu_projektek1.gif

Leírás: C:\Users\AsusX402C\Desktop\images\bmenu_caritas1.gif

 

Leírás: C:\Users\AsusX402C\Desktop\images\bmenu_kapcsolat1.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 % FELAJÁNLÁSA

PÉNZBENI HOZZÁJÁRULÁS

EMELT DÍJAS TELEFONSZÁMOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a
Pécs-Egyházmegyei Katolikus Caritas Alapítvány javára!

Az Alapítvány kizárólag a Katolikus Karitász szegénygondozó, betegápoló és más jótékonysági munkáját támogatja. Az 1% felajánlásával Ön a leginkább segítségre szoruló, elesett emberek jótevőjévé válik anélkül, hogy az pénzébe vagy fáradságába kerülne. 

Ebben az esztendőben kiemelt figyelmet fordítunk a válság miatt nehéz helyzetbe sodródott családok megsegítésére: az 1%-okból a rászoruló családoknak élelmiszert adunk, tanszerekkel segítjük az őszi iskolakezdést és áthidaló segítséget nyújtunk közműhátralékuk rendezéséhez. 

Köszönjük bizalmát!

Pécs-Egyházmegyei Katolikus Caritas Alapítvány

Adószám: 1 9035529 2 02

LETÖLTHETŐ RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

HA ÖN ...

 ... önadózó (az ABEV számítógépes programmal vagy kézzel tölti ki adóbevallását), vagy az egyszerűsített adóbevallást választotta:

Töltse ki az adóbevallás D jelű lapját!

A Pécs-Egyházmegyei Katolikus Caritas Alapítvány adószáma:
1 9035529 2 02

Az egyházi 1%-ról is itt rendelkezhet a kiválasztott egyház négyjegyű technikai számának beírásával.

A Magyar Katolikus Egyház technikai száma:
0011.

Küldje be az adóbevallását a kitöltött D jelű lappal együtt! (Sem kettéválasztania, sem kisborítékba tennie nem kell a D-lapot, mert az szerves része az adóbevallásnak.)

 

.... munkáltatói adómegállapítást kért (a munkáltatója számol el az Ön adójával):

Nyomtassa ki ezt a lapot, és vágja ki a lenti rendelkező nyilatkozatot! Ha egyház javára is rendelkezik adójának másik 1%-áról, akkor írja be a támogatni kívánt egyház négyjegyű technikai számát az üres mezőbe. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. Tegye borítékba a nyilatkozatot! (Külön papíron is rendelkezhet az egyházi 1%-ról. Ha így tesz, akkor azt a nyilatkozatot is tegye a borítékba.) A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan. Adja le a borítékot a munkahelyén minél hamarabb (legkésőbb május 10-ig)!

 

.... már beküldte az adóbevallását, és elfelejtett rendelkezni az 1%-okról, vagy nem akarja/tudja leadni az 1%-os borítékot a munkahelyén:

Nyomtassa ki ezt a lapot, majd vágja ki a lenti rendelkező nyilatkozatot! Ha egyház javára is rendelkezik adójának másik 1%-áról, akkor írja be a támogatni kívánt egyház négyjegyű technikai számát az üres mezőbe. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. Tegye borítékba a nyilatkozatot! (Külön papíron is rendelkezhet az egyházi 1%-ról. Ha így tesz, akkor azt a nyilatkozatot is tegye a borítékba.) A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el bármelyik APEH irodához május 20-ig. Rendelkezése így, az adóbevallásától, illetve a munkáltatói adóelszámolástól függetlenül is érvényes.

Köszönjük, hogy személyi jövedelemadójának 1%-val segítette az Alapítvány tevékenységét.
2013-as évben a felajánlott 110 678,- Ft-ot karitatív tevékenységünk finanszírozására fordítottuk.

 

 

 

 

 

A mozgalom alapításának éve: 1896
KATOLIKUS CARITAS ALAPÍTVÁNY PÉCS © - 2009

Az oldal megtekintéséhez ajánlott böngésző: Mozilla Firefox